Portfolio ja esimerkkitapaukset

ActaPublica.se on Ruotsin suurin dokumenttitietokanta ja tutkimusyhtiö. Yhtiö ylläpitää arkistoa, joka kattaa tietoa ja raportteja noin 20 vuoden ajalta. Acta Publica ylläpitää ja tarjoaa luettavassa ja ymmärrettävässä muodossa tietoa, kyselyjä ja kokoelmia joiden pohjalta on mahdollista toteuttaa syväanalyysejä ja strategista suunnittelua. Lisäksi yhtiön tarjoamiin palveluihin kuuluu reaaliaikainen monitorointi.

Mukautettu hakukone laillista tutkimus tietokantaa varten

Luotamme LiteBreezeen kaikessa verkkokehitystyössä Sirenillä ja Acta Publicalla. LiteBreeze kehitti Acta Publicalle arkistopalvelun, jota useimmat ruotsalaiset mediayritykset hyödyntävät päivittäin. Suosittelemme LiteBreezeä heidän AWS-asiantuntemuksestaan. - Martin Fredriksson

Memlin tarjoaa tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä tapahtumanhallintaratkaisuja. Tämän pilvipohjaisen alustan avulla tapahtumia kuten kokouksia, koulutuskursseja, kyselyjä ja seminaareja voidaan tuottavasti järjestää ja hallita. Tämä tietoturvallinen sovellus rakennettiin Laravel-kehyksellä.

Custom event management system for a Swedish firm

Oli hienoa työskennellä LiteBreezen kanssa. He toimivat hyvin yhteistyössä paikallisen ruotsalaisen tiimimme kanssa. LiteBreeze on vastuullinen ja luotettava kehityskumppani! - Christian Ramel (Lund, Ruotsi)

Funcruises.se on ruotsalainen tapahtumasuunnittelu- ja matkatoimisto. Se on erikoistunut järjestämään risteilyjä opiskelijoille ja niche-kohderyhmille. Olemme kehittäneet heidän CRM:ää, varausten hallintajärjestelmää ja verkkosivustoa vuodesta 2009 lähtien. Tämän sovelluskokonaisuuden kehittäminen kesti yli 6000 tuntia. Vuonna 2016 se kehitettiin uudelleen käyttäen uusinta teknologiaa.

Mukautettu CRM- ja varausjärjestelmä tapahtumasuunnittelijalle ja matkatoimistolle

Projektimme on erittäin räätälöity PHP-ratkaisu, jonka parissa olemme työskennelleet LiteBreezen kanssa vuodesta 2009. Olemme tyytyväisiä LiteBreezen tarjoamiin palveluihin ja mielestämme palvelua ja teknistä suorituskykyä parannetaan jatkuvasti. - Martin Wengström (Sandviken, Ruotsi) 

Stockmusic.net on yksi suurimmista maksuttoman musiikin tarjoajista Yhdysvalloissa. Sen asiakaskuntaan kuuluu Fox, Time Warner, HBO ja muita televisio-, elokuva-, mainos- ja ohjelmistoteollisuuden yrityksiä. StockMusic.net tarjoaa laajan musiikkivalikoiman kattaen huippusäveltäjät maailmanlaajuisesti sekä lukuisat eri tyylilajit.

Module to implement playlist features and metadata generation

Aluksi koin epävarmuutta kansainvälisen etäryhmän palkkaamisesta. Mikään näistä huolista ei kuitenkaan ollut aiheellinen! Kiitos LiteBreeze! Voin rentoutua tietäen, että hoidatte työnne hyvin ja sen edellyttämällä huolellisuudella. - Ryan Allen (Suur-Seattlen alue, USA)

Siren on perusteellisesti räätälöity ruotsalainen uutis- ja sisällönhallintajärjestelmä. Sitä käytetään räätälöityjen ja laadunvarmistettujen uutisartikkeleiden luomiseksi, hallinnoimiseksi ja jakamiseksi uutisportaalin kautta edunsaajille kaikkialla Ruotsissa. LiteBreeze rakensi tämän erittäin skaalautuvan verkkosivuston Laravel-kehyksellä.

Editorial portal for a Swedish news agency

Me Sirenillä luotamme LiteBreezeen kaikessa verkkokehitystyössä. He kehittivät Acta Publicalle arkistopalvelun, johon kaikki ruotsalaiset mediayritykset luottavat päivittäin. Olemme innoissamme meneillään olevasta yhteistyöstä ja suosittelemme LiteBreezeä heidän AWS-osaamisensa perusteella. - Martin Fredriksson (Tukholma, Ruotsi)

Asiakkaamme on johtava finanssimarkkinoiden ratkaisujen toimittaja Euroopassa. Talousalan ammattilaiset kuten kauppiaat, pankit, yritykset ja sanomalehdet, jotka ovat kiinnostuneita Euroopan markkinoista, luottavat kyseisen asiakkaan toimittamiin reaaliaikaisiin tietoihin markkinoista, osakekursseista, osakemarkkinaindekseistä, kaupankäynneistä, uutisista ja muista alaan liittyvistä tiedoista.

Smart Delivery on SaaS-sovellus, joka suunnittelee ja optimoi älykkäästi kuljetusyritysten päivittäiset toimituslistat ja reitit. Älykäs toimitusjärjestelmä on kokonaisvaltainen paketti, joka sisältää reitin suunnittelun online-verkkosovelluksen sivuston ylläpitäjälle sekä iPhone / Android-sovelluksen kuljettajalle.

LiteBreeze suoritti mobiilisovellusprojektimme odotusten mukaisesti. Heillä on lahjakkaat kehittäjät, joilla on syvällinen ohjelmistokehitysosaaminen ja eurooppalaiset työstandardit. Suosittelen LiteBreezeä, jos etsit laadukasta ja luotettavaa kehityskumppania. - Ferat Korkmaz (Tukholma, Ruotsi)

Bytupp.se on ruotsalainen portaali, joka kehitettiin tarjoamaan sujuva kokemus käyttäjille, jotka haluavat myydä, vuokrata ja hankkia laitteita rakentamiseen, kaivamiseen ja tavarankuljetukseen. LiteBreeze kehitti tämän sovelluksen Laravelin, VueJS:n ja AWS:n avulla.

Classifieds website for heavy machinery

Otin yhteyttä LiteBreezeen toteuttaakseni verkkomainosportaalin. LiteBreezen tuottavat ja kustannustehokkaat ratkaisut auttoivat verkkosivustoni julkaisemisessa ajoissa. Suunnitelmissani on työskennellä LiteBreezen kanssa myös tulevien projektien tiimoilla. - Samuel Lundberg (Västra Götaland, Ruotsi)

AlphaCE on ruotsalainen johtava valmennus- ja koulutuslaitos, jolla on 550 työntekijää. Se haastattelee ja testaa työnhakijoita, erityisesti pitkäaikaistyöttömiä ja vastasaapuneita maahanmuuttajia. Työnhakijat hyväksytään koulutusohjelmiin, mikä lisää heidän mahdollisuuksiaan työmarkkinoilla.

MyItems on erottuva hybridisovellus, joka toimii yksityisen käyttäjän omistamien tuotteiden hallintatyökaluna. Se on suunniteltu organisoimaan turvallisesti kaikkien esineiden olennaiset yksityiskohdat ajoneuvoista ja rakennuksista kotitalousvälineisiin ja -laitteisiin. Tämä sovellus on kehitetty Ionicin avulla suojatussa AWS-pilvessä.

Hybrid mobile app based on Golang

Olen vaikuttunut LiteBreezen ammattimaisesta tavasta hoitaa projektiviestintää. He ymmärtävät järjestelmän ja tarjoavat aina ratkaisuja. Aion jatkaa yhteistyötä LiteBreeze-asiantuntijoiden kanssa jatkokehittämistarpeissa. - Morten Skurdal (Oslo, Norja)

Tämä tuote on luotu automatisoimaan autopesuterminaalin ohjelmistoprosesseja. Tuote tekee autopesuterminaalien vakiovarustuksesta nykyaikaisemman, käyttäjäystävällisemmän ja lisää toimintoja. LiteBreeze kehitti tämän tuotteen Go:lla ja se käyttää Raspberry Pi:tä ja PLC:tä pääkäsittely-yksikkönä.

LoopHat on uusi ruotsalainen tutkimusyritys, joka luo ja tarjoaa välitöntä palautetietoa eri alojen yrityksille. LoopHat keskittyy niche markkina-alueisiin ja fyysisissä ympäristöissä toimiviin yrityksiin kuten rakennusten siivouspalveluihin. Palvelu antaa yrityksille mahdollisuuden digitalisoida ja parantaa päivittäisiä työprosessejaan.

Customized feedback loop for a niche Swedish survey firm

Olen hyötynyt LiteBreeze-yhteistyöstä heidän korkealaatuisen toimitustasonsa ansiosta. Se kattaa sitoutumisen vaatimusanalyysiin ja sen ratkaisuihin, laadunvarmistuksen, heidän sisäisen valmennuksen tuoman asiakaslisäarvon, avoimen ajattelutavan ja erinomaisen projektiviestinnän. - Håkan Askengren

Roothmarket applikaatio on vertailuostopalvelu useiden verkkokauppojen tuotteille. Applikaatio kehitettiin ruotsalaiselle yritykselle. Palvelun keskeisesti käyttämät tiedot kerätään säännöllisesti eri myymälöiden ostosyötteistä. Kokonaisuus kehitettiin CodeIgniter PHP-kehyksellä ja SQL-tietokannalla.

A comparison shopping service app for multiple stores

LiteBreeze sai projektin ensimmäisen vaiheen päätökseen odotetussa ajassa, jopa ennalta määritetyllä julkaisupäivällä. Suosittelen sydämestäni LiteBreezeä ihmisille, jotka etsivät luotettavia ulkoistuskumppaneita. - Martin Frönmark (Tukholma, Ruotsi)

AvoKoenen on hollantilainen rakennusyhtiö. LiteBreezen ohjelmoijat kehittivät verkkoalustan, joka tukee ja mahdollistaa keskeisesti päivittäistä liiketoimintaa AvoKoenenissa. Sovellus mahdollistaa työtilausten, laskujen, auditointien, raporttien ja taloudellisten analyysien hallinnan yrityksen johtamisjärjestelmän edellyttämällä tavalla.

Custom ERP and invoicing system for Dutch construction company

Luotan LiteBreezeen. Ajattelin ennen yhteistyön aloittamista, että voisi olla haastavaa luoda sujuva liikesuhde yritykseen, joka sijaitsee 7000 km:n päässä kotoa. Litebreeze-tiimi osaa rakentaa suhteen, joka sisältää luottoa ja tuottavuutta. - Wim Koopmanschap (Amstelveen, Alankomaat)

GuessMyLife on sosiaalinen arvauspeli, joka on kehitetty palkitulle ruotsalaiselle kirjailijalle. Se on suunniteltu houkuttelemaan käyttäjiä rekisteröitymään ja viettämään aikaa verkkosivustolla. Se kehitettiin pilvikohtaisena hajautettuna järjestelmänä palvelimettomalle arkkitehtuurille, käyttäen muun muassa Go, AWS Lambda, AWS API Gateway ja AWS SNS.

A social game using serverless architecture on AWS cloud

Työskentely LiteBreezen kanssa oli hienoa. Heidän tekninen osaamisensa ja arvokkaat näkemyksensä paransivat ideaani ja projektiani. He ovat pikemminkin vastuullisia kehityskumppaneita kuin pelkkä ohjelmistotiimi. Suosittelen mielelläni LiteBreezeä! - Stefan Ekberg (Tukholma, Ruotsi)

@spire on CRM-sovellus, joka integroituu Sage50 -kirjanpito-ohjelmistoon. Se tuo lisäarvoa tarjoavia työkaluja, joita ei Sage-palvelusta itsessään ole saatavilla kuten varaston hallinta, myynnin ennustaminen, syväanalyysit ja muita ominaisuuksia. @spire ja Sage toimivat synkronoidusti ja saumattomasti yhdessä. @spire on Software-as-a-Service (SaaS) -ratkaisu.

Custom cloud SaaS CRM module for Sage 50 accounting system

LiteBreeze kehitti liiketoimintaohjelmistomme tarjoamalla erinomaista palvelua. He ylittivät odotuksemme. Suosittelen lämpimästi LiteBreezeä, mikäli tarpeissasi on kehittää monimutkainen mutta hallittava pilvipohjainen yrityssovellus. - Peter Blacklock (Barking, Yhdistynyt kuningaskunta)

Balebid.com on kierrätysalan maailmanlaajuinen materiaalikauppasivusto tarjouskilpailuille huutokaupoille ja luokitelluille ilmoituksille. Ostajat voivat olla suoraan yhteydessä myyjiin ostotilanteissa. Sivusto kehitettiin käyttämällä Laravel 5.4 -kehystä Node.js, Socket.io ja Redis, joka mahdollistaa reaaliaikaiset tarjoukset.

A custom platform for real-time auctions in the recycling industry

LiteBreeze-tiimi on erittäin ammattitaitoinen ja tehokas, laadusta tinkimättä. He toimittivat nopeasti ja lyhyessä ajassa. Suosittelen lämpimästi LiteBreezeä monimutkaisten projektien kehittämiseen. - Renaud Clarke (Lontoo, Iso-Britannia)

Vain pieni osa projekteistamme on julkaistu tällä sivulla. Portfolio arkistossa voit lukea lisää toteuttamistamme projekteista. tässä