Ohjelmistokehitys Pythonilla

LiteBreeze tarjoaa Pythonia monimutkaisten mutta käyttäjäystävällisten verkkosovellusten luomiseen

Python on 30-vuotta vanha korkean tason ohjelmointikieli, jonka avulla voit keskittyä kehitettävän sovelluksen ydintoimintoihin rutiininomaisten ohjelmointitehtävien luomisen sijaan.

Riippumatta siitä, kuinka monimutkainen järjestelmäsi on, Python-koodikanta pysyy luettavissa ja on ylläpidettävissä suoraviivaisten syntaksisääntöjensä ansiosta.

Etsitkö Python-pohjaista verkko- / mobiiliratkaisua? Rekrytoimme LiteBreeze:llä jatkuvasti huipputason Python-asiantuntijoita auttamaan sinua rakentamaan toimintavarmoja yritysohjelmistoja.

Kehittäessämme huippuluokan verkkosovelluksia, panostamme laadukkaaseen lähdekoodiin, jotta koodin ylläpidettävyys ja päivitettävyys olisi aina mahdollisimman helppoa. 

Python on monipuolinen ohjelmointikieli ja se on esiasennettu kaikkiin yleisimpiin Linux-jakeluihin. Se toimii myös Macissa, Windowsissa ja sulautetuissa järjestelmissä, kuten Raspberry Pi:ssä, mikä antaa kehittäjille joustavuutta ja työmukavuutta.

Ota yhteyttä kartoittaaksemme miten voimme luoda tarvitsemasi ratkaisun Pythonilla. Vastaanota ilmainen tarjous jo tänään.

Review Widget

Our Clients

 • ActaPublica.se on Ruotsin suurin dokumenttitietokanta ja tutkimusyhtiö. Yhtiö ylläpitää arkistoa, joka kattaa tietoa ja raportteja noin 20 vuoden ajalta. Acta Publica ylläpitää ja tarjoaa luettavassa ja ymmärrettävässä muodossa tietoa, kyselyjä ja kokoelmia joiden pohjalta on mahdollista toteuttaa syväanalyysejä ja strategista suunnittelua. Lisäksi yhtiön tarjoamiin palveluihin kuuluu reaaliaikainen monitorointi.

  Lue Lisää
  Mukautettu hakukone laillista tutkimus tietokantaa varten
  Luotamme LiteBreezeen kaikessa verkkokehitystyössä Sirenillä ja Acta Publicalla. LiteBreeze kehitti Acta Publicalle arkistopalvelun, jota useimmat ruotsalaiset mediayritykset hyödyntävät päivittäin.
  Martin Fredriksson
 • Memlin tarjoaa tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä tapahtumanhallintaratkaisuja. Tämän pilvipohjaisen alustan avulla tapahtumia kuten kokouksia, koulutuskursseja, kyselyjä ja seminaareja voidaan tuottavasti järjestää ja hallita. Tämä tietoturvallinen sovellus rakennettiin Laravel-kehyksellä.

  Lue Lisää
  Custom event management system for a Swedish firm
  Oli hienoa työskennellä LiteBreezen kanssa. He toimivat hyvin yhteistyössä paikallisen ruotsalaisen tiimimme kanssa. LiteBreeze on vastuullinen ja luotettava kehityskumppani!.
  Christian Ramel (Lund, Ruotsi)

Lisää tietoa Pythonista

Python on monen laajalti käytössä olevan tietokoneohjelmiston perustana.

Runsaat tukimoduulit ja laaja kehittäjäyhteisö tekevät Pythonista yhden kehittäjäystävällisimmistä ohjelmointikielistä.

Python ei edellytä muokatun koodin uudelleenkääntämistä, vaan voit suorittaa sen heti muutosten vaikutusten tarkistamiseksi. Näin kehitysaika ja kustannukset vähenevät.

 Se, että Pythonia käytetään globaaleissa organisaatioissa kuten Google, Microsoft, Facebook, Instagram, Netflix ja Spotify on omalta osaltaan osoitus Pythonin erinomaisuudesta yritysohjelmistojen kehityskielenä.

 Pythonia käytetään yleisesti myös raskasalgoritmisten videopelien kehittämisessä.

Ota yhteyttä!