Keskittynyt PHP vuodesta 2004

Täällä LiteBreeze Intiassa olemme keskittyneet PHP ja MySQL kehitystä vuodesta 2004.

Elämme ja hengitämme PHP:tä! 90% yli 40:stä ohjelmistokehittäjästämme työskentelee PHP-kehitystyön kanssa päivittäin. Ota yhteyttä konsultteihimme saadaksesi selville, kuinka meidän yli 15 vuoden PHP-kokemuksellamme voimme auttaa teitä!.

Monet arvostetuimmista Internet-yrityksistä ovat rakentaneet web-sovelluksensa PHP:llä, esimerkiksi Facebook, Wikipedia, Yahoo ja Flickr.

PHP on maailman suosituin ohjelmistokieli räätälöityjen verkkosovellusten kehittämisessä. Se on vakaa ja nopea. Helppokäyttöisyyden ansiosta kehittäjät ovat tuottavia.

LiteBreezellä on kokemusta useista eri PHP-ohjelmistokehyksistä. Vuodesta 2017 lähtien Laravel-ohjelmistokehys on suosikkimme. Tunnemme myös CodeIgniter, Zend Framework ja Symfony ohjelmistokehykset.

PHP on loistava valinta, mutta oikeiden asiantuntijoiden löytäminen ja palkkaaminen on vaikeaa.

Olemme erikoistuneet PHP:hen – ohjelmoijista yrityksen johtoon. Ruotsin toimitusjohtajallamme on kokemusta PHP-ohjelmoinnista vuodesta 2001. Hän on myös työskennellyt paikan päällä Intiassa vuodesta 2004.

Miksi sinun pitäisi harkita LiteBreezeä? Mitkä tärkeät tekijät johtavat projektisi menestymiseen? Löydä alta olevasta listasta ainutlaatuiset LiteBreeze-edut.

Review Widget

Viisi syytä valita PHP

 • 1

  Helppokäyttöisyys ja yksinkertaisuus

  PHP-ohjelmistokehittäjä ei tarvitse ”raskasta” ja monimutkaista IDE:tä (työkalu, jossa koodia kehitetään ja muokataan).

  Juuri valmistuneet ohjelmistosuunnittelijat voivat nopeasti oppia kielen, koska se on samanlainen kuin useimmat heidän opiskelemansa kielet. PHP on yksinkertainen, mutta erittäin tehokas.

 • 2

  PHP on avoimen lähdekoodin kieli ja ilmainen

  Ohjelmoijien ei tarvitse ostaa IDE:tä, lisenssejä tai kalliita web-hosting-palveluita PHP-sovellustensa pyörittämiseen. Tämä on yksi syy siihen, miksi niin monet ohjelmistokehittäjät valitsevat PHP:n rakentaessaan mukautettuja verkkosovelluksia. 

  MySQL valitaan useimmiten tietokantaan PHP:n mukana samoista syistä.

 • 3

  Suuri kykyjen joukko

  Edellä mainituista syistä PHP:stä on tullut erittäin suosittu ohjelmointikieli. Siksi sen lahjakkaiden kehittäjien, arkkitehtien sekä konsulttien joukko on kasvanut.

  Asiakkaille tämä tarkoittaa alhaisempia hintoja. Ja asiakkaana et ole “lukittuna” yhden ainoan ohjelmisto kehitysyrityksen kanssa.

 • 4

  Monet kolmansien osapuolien palvelut

  Jos valitset järjestelmän tai verkkosovelluksesi kehitykseen PHP:n, on pakettiin erittäin helppo kytkeä laaja valikoima esimerkiksi palveluita, sovellusliittymiä, kirjastoja, sekä erilaisia muita komponentteja.

  Tämä säästää kehittäjien aikaa ja sinun rahaasi.

 • 5

  Vakaat puitteet

  Ohjelmistokehykset ovat alustoja, jotka auttavat kehittäjiä jäsentämään koodinsa ja olemaan tuottavampia. Kehyksissä on monia valmiita ominaisuuksia, joita kehittäjät voivat hyödyntää.

  Esimerkkejä ovat Laravel, Zend, CodeIgniter ja Symfony.

Asiakkaamme

Nämä ovat kaksi asiakastamme. Voit selata lisää web-sovellus projekteja täältä

 • ActaPublica.se on Ruotsin suurin dokumenttitietokanta ja tutkimusyhtiö. Yhtiö ylläpitää arkistoa, joka kattaa tietoa ja raportteja noin 20 vuoden ajalta. Acta Publica ylläpitää ja tarjoaa luettavassa ja ymmärrettävässä muodossa tietoa, kyselyjä ja kokoelmia joiden pohjalta on mahdollista toteuttaa syväanalyysejä ja strategista suunnittelua. Lisäksi yhtiön tarjoamiin palveluihin kuuluu reaaliaikainen monitorointi.

  Lue Lisää
  Mukautettu hakukone laillista tutkimus tietokantaa varten
  Luotamme LiteBreezeen kaikessa verkkokehitystyössä Sirenillä ja Acta Publicalla. LiteBreeze kehitti Acta Publicalle arkistopalvelun, jota useimmat ruotsalaiset mediayritykset hyödyntävät päivittäin.
  Martin Fredriksson
 • Funcruises.se on ruotsalainen tapahtumasuunnittelu- ja matkatoimisto. Se on erikoistunut järjestämään risteilyjä opiskelijoille ja niche-kohderyhmille. Olemme kehittäneet heidän CRM:ää, varausten hallintajärjestelmää ja verkkosivustoa vuodesta 2009 lähtien. Tämän sovelluskokonaisuuden kehittäminen kesti yli 6000 tuntia. Vuonna 2016 se kehitettiin uudelleen käyttäen uusinta teknologiaa.

  Lue Lisää
  Mukautettu CRM- ja varausjärjestelmä tapahtumasuunnittelijalle ja matkatoimistolle
  Projektimme on erittäin räätälöity PHP-ratkaisu, jonka parissa olemme työskennelleet LiteBreezen kanssa vuodesta 2009. Olemme tyytyväisiä LiteBreezen tarjoamiin palveluihin ja mielestämme palvelua ja teknistä suorituskykyä parannetaan jatkuvasti.
  Martin Wengström (Sandviken, Ruotsi) 

Lisätietoja PHP:stä

Yksi yleisimmin käytetyistä palvelinpuolen komentosarjojen kielistä.

PHP rakennettiin ensisijaisesti web-kehitykseen, mutta siitä on tullut yleiskäyttöinen ohjelmointikieli.

Suurinta osaa PHP:n sisäänrakennetuista toiminnoista käytetään erityisesti ratkaisemaan ongelmia verkkosovellusten kehittämisessä. LiteBreezen ensisijainen valittu ase on PHP yhdistettynä Laravel-kehykseen.

Miksi LiteBreeze kehittyy PHP:llä?

PHP on yhteensopiva sellaisten palvelujen kanssa, kuten LDAP, IMAP, SNMP. Sillä on tehokas tuki eri kirjastoihin (esim. OAuth, Graph, Doctrine). Se toimii useissa käyttöjärjestelmissä, kuten Linux, Mac OS, Windows jne. Kokoonpanon yksinkertaisuus säästää aikaa.

PHP on ollut aktiivinen vuodesta 1995, ja sillä on useita toteutuksia jotka nopeuttavat käsittelyä. PHP on erittäin skaalautuva ja sillä on useita laajennuksia. Lisäksi on mahdollista valita koodaus joko menettelytavalla tai olio-ohjelmoinnilla (OOP), tai näiden molempien yhdistelmällä.

PHP on löyhästi kirjoitettu, mikä nopeuttaa kehitystä. Nopeampi kehitys tarkoittaa asiakkaalle nopeampaa ohjelmistojen toimitusta. LiteBreeze hyödyntää avoimen lähdekoodin tekniikoita nopean, tehokkaan käyttöönoton ja kustannustehokkuuden takia.

Perinteisesti ensisijainen teknologiapaketti, jota olemme käyttäneet PHP-tuotteisiin, on LAMP (Apache ja MySQL). Nykyään suosittelemme usein LEMP:tä, korvaamalla Apache nopeammalla verkkopalvelimella NGINX, ja MySQL:n korvaamisella MariaDB:llä.

Ota yhteyttä!