Miksi Angular?

Angular on TypeScript-pohjainen avoimen lähdekoodin ohjelmistokehys, jolla kehitetään pääasiallisesti rikassisältöisiä ja dynaamisia verkkosovelluksia.

Angularilla kehitetään sovelluksia laajalti eri aloille ja tarpeisiin kuten videosuoratoistoon, sääpalveluihin, verkkokaupparatkaisuihin, mobiilipohjaisiin verkkokaupparatkaisuihin ja sosiaalisen median ratkaisuihin.

LinkedIn, Weather.com, YouTube ja Netflix ovat esimerkkejä suosituista sivustoista, jotka on kehitetty Angularilla.

Googlen suosittelemaa Angularia pidetään parhaimpana selainpuolen JavaScript-ohjelmistokehyksenä suorituskyvyn ja time-to-market -tehokkuudensa ansiosta. Angular on helppokäyttöisyytensä ja monipuolisten ominaisuuksien johdosta ohjelmoijien suosiossa.

Tämä suosio on johtanut lukuisten kolmansien osapuolten apuohjelmien saatavuuteen ja myös laajaan kehittäjätukeen.

Kehittäminen Angularilla on yksinkertaista ja nopeaa React-, Backbone- ja Knockout- ohjelmistokehyksiin verrattuna. Angular laajentaa HTML-syntaksia minimaalisella koodaustarpeella.

Tämä mahdollistaa nopean ja vaivattoman prototyyppikehittämisen osallistuttamalla asiakkaan kehitykseen varhaisessa vaiheessa sekä dynaamisen ja mukautettavan kehitysprosessin.

Miksi valita LiteBreeze Angular-kehittämiseen?

LiteBreeze kykenee toimittamaan todistetusti ja menestyksekkäästi Angular-kehitystä palveluna. Ammattimaiset ja kokeneet Angular-tiimin kehittäjämme auttavat sinua löytämään kannattavimman ratkaisun tarpeisiisi, olipa se ennenkuulumaton tai monimutkainen.

Uskomme lisäarvon ja palvelun laadun luomiseen asiakkaillemme. Pidämme niitä jatkuvasti projektiemme onnistumisen mittareina.

Review Widget

Our Clients

 • ActaPublica.se on Ruotsin suurin dokumenttitietokanta ja tutkimusyhtiö. Yhtiö ylläpitää arkistoa, joka kattaa tietoa ja raportteja noin 20 vuoden ajalta. Acta Publica ylläpitää ja tarjoaa luettavassa ja ymmärrettävässä muodossa tietoa, kyselyjä ja kokoelmia joiden pohjalta on mahdollista toteuttaa syväanalyysejä ja strategista suunnittelua. Lisäksi yhtiön tarjoamiin palveluihin kuuluu reaaliaikainen monitorointi.

  Lue Lisää
  Mukautettu hakukone laillista tutkimus tietokantaa varten
  Luotamme LiteBreezeen kaikessa verkkokehitystyössä Sirenillä ja Acta Publicalla. LiteBreeze kehitti Acta Publicalle arkistopalvelun, jota useimmat ruotsalaiset mediayritykset hyödyntävät päivittäin.
  Martin Fredriksson
 • Memlin tarjoaa tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä tapahtumanhallintaratkaisuja. Tämän pilvipohjaisen alustan avulla tapahtumia kuten kokouksia, koulutuskursseja, kyselyjä ja seminaareja voidaan tuottavasti järjestää ja hallita. Tämä tietoturvallinen sovellus rakennettiin Laravel-kehyksellä.

  Lue Lisää
  Custom event management system for a Swedish firm
  Oli hienoa työskennellä LiteBreezen kanssa. He toimivat hyvin yhteistyössä paikallisen ruotsalaisen tiimimme kanssa. LiteBreeze on vastuullinen ja luotettava kehityskumppani!.
  Christian Ramel (Lund, Ruotsi)

Angular – tekniset ominaisuudet

Angular – tekniset ominaisuudet

Angular-ohjelmistokehys sisältää tehokkaita ominaisuuksia kuten direktiivit, tietokytkentä, scopes, API-clients, I18N-suodattimet, reititys ja paljon muuta, jotka auttavat rakentamaan monimutkaisia ​​ja kattavia yhden sivun sovelluksia.

Jo olemassa olevien ominaisuuksien lisäksi kehys tarjoaa myös tukea mukautettujen ominaisuuksien luomiseen tarpeen mukaan.

Angular sisältää runsaasti ominaisuuksia, mikä tarkoittaa, että muille laajennuksille tai paketeille harvoin on tarvetta.

Tämä säästää aikaa ja rahaa, joka muuten olisi investoitava kolmannen osapuolen laajennuksen tai paketin integroimiseksi.

Angular tukee kaksisuuntaista tiedonkytkentää Mallin ja Näkymän välillä. Se tarkoittaa, että kaikki Näkymän päivitykset päivitetään automaattisesti Mallissa ja päinvastoin.

Yksi Angularin hyödyllisimmistä ominaisuuksista on, että se tukee yksikkö- ja päästä-päähän -testausta. Angularin hyödyntämä MVC-arkkitehtuuri auttaa myös erottelemaan kehitysprojektin eri osa-alueet.

Tämä auttaa rakentamaan perusteellisesti testattuja yritystason sovelluksia, jotka ovat erittäin toimintavarmoja ja helposti ylläpidettäviä.

Angularissa on sisäänrakennettu riippuvuusinjektoinnin mekanismi. Kyseinen ominaisuus edesauttaa ylläpidettävän koodin luomista erottelemalla objektit niiden implementoinneista.

Angular 8:n julkaisun myötä ilmestyi joukko uusia ominaisuuksia kuten Differential Loading kaikelle ohjelmakoodille, Dynamic Imports, Web Workers, TypeScript 3.4 -tuki, ja Angular Ivy-optio. Angular 9:ssä Ivy-kääntäjää ja ajonaikaa käytetään kaikkien ohjelmien kohdalla.

Angularissa on lisäksi käytettävissä suuri määrä kirjastoja, joiden avulla voi laajentaa toimintoja vapaasti. Angularia käyttämällä voimme kehittää tehokkaita, interaktiivisia ja offline-tilassa olevia progressiivisia verkkosovelluksia.

Angular käyttää RxJS:ää käsittelemään asynkronista prosessointia ja tapahtumia joustavasti. Se yhdistää havainnointimallien, iteraattorimallien ja toiminnallisen ohjelmoinnin ominaisuudet.

 RxJS käsittelee myös tapahtumia kuten jatkuvaa tietovirtaa, kartoitusprosesseja, suodatusta, jakamista, yhdistämistä jne.

 Angularin muita vahvuuksia ovat:

 • Uudelleenkäytettävyys
 • Koodin johdonmukaisuus
 • Modulaarinen kehitysrakenne
 • Yksinkertaistettu yksikkötestaus
 • Parempi luettavuus
 • Helppo ylläpidettävyys

Ota yhteyttä!