Miksi LiteBreeze?

Taito, menestyksestäsi riippuu siitä

Palkkaamme kehittäjiä, joilla on vaikuttavat taidot, oikea asenne sekä hyvät kommunikaatiotaidot

Yksi tärkein tekijä ohjelmistoprojektisi onnistumisessa on siihen palkattu tiimi ja taito. Tarvitset fiksuja kehittäjiä, jotka ymmärtävät yrityksesi tarpeet.

LiteBreeze:ssä emme palkkaa vain hyviä ohjelmoijia; etsimme vaikeasti löydettäviä kehittäjiä, joilla on hyvät kommunikaatiotaitot, oikea asenne ja jotka ymmärtävät käyttäjäystävällisyyden.

Neljä kokopäiväistä rekrytoijaa työskentelee 8 tuntia päivässä ja tarkoituksena on löytää vain parhaat tekijät. Lisätietoja rekrytointiprosessistamme.

Olemme sitoutuneet palvelun laadun erinomaisuuteen.

Älä tuhlaa aikaa kehittäjien mikromanageeraukseen.

Yleinen valituksen aihe, kun kyse on ammatillisista palveluista on yleensä vaikeus työskennellä ”näiden muiden kavereiden” kanssa.

LiteBreezessä omaksumme palvelun laadun jatkuvasti; pyrimme vastaamaan kysymyksiisi ennen kuin olet edes kysynyt niitä.

Selkeät arviot, saavutetut määräajat, säännölliset, mutta tiiviit raportit ja paljon muuta. Palvelun laatukonsepti on yksi neljästä perusperiaatteestamme.

Älykkäät ja arvokkaat ominaisuudet.

Käyttäjäystävällinen ohjelmisto takaa liiketoiminnan menestyksen.

Projektisi onnistuu vain, jos kiinnitämme erityistä huomiota ominaisuuksien tekemiseen käyttäjäystävällisiksi ja poikkeuksellisen arvokkaiksi loppukäyttäjille.

Kehittäjiämme koulutetaan ja valmennetaan jatkuvasti siitä, kuinka toimittaa käyttäjäystävällisempiä, älykkäämpiä ja arvokkaampia ominaisuuksia.

Ohjelmoijamme eivät ole vain keskittyneet ohjelmointiin; he ajattelevat sovelluksia loppukäyttäjän näkökulmasta tehdäkseen niistä käyttäjäystävällisiä.

Ei mikromanageerausta.

Ymmärrämme, että aikasi on arvokasta. Palkkaamalla PHP-kehittäjämme ja voit keskittyä täysin omaan ydintoimintaasi.

Henkilöstömme ymmärtää, että aikasi tulisi keskittyä yritykseesi, ohjelmistokehitysprojektin hallinnan sijasta.

Jatkamme projektiasi eteenpäin, keskitymme yrityksesi tavoitteisiin ja yritämme säästää niin paljon aikaa kuin mahdollista. Teemme aloitteen älykkäiden ominaisuuksien toteuttamiseksi.

Emme kysy tarpeettomia kysymyksiä. Pyrimme maksimoimaan palveluistamme saamasi arvon.

Laadukasta koodia

Vanhemmat projektipäällikkömme ja arkkitehtimme.

Asiantuntevat projektijohtajat, joilla on järjestelmäarkkitehtuurikokemus, suorittavat koodin tarkastusta. Tehdyt tuotteet täyttävät tiukat standardit koodin laadulle ja arkkitehtuurille.

Toimitamme hyvää koodia, joka johtaa nopeisiin, turvallisiin ja skaalautuviin ratkaisuihin.

Käytämme tunnettuja ohjelmistokehyksiä, kuten Laravel, pitääksemme koodipohjan puhtaana. Rentoudu tietäen, että voit helposti muuttaa ohjelmistokehittäjiä milloin tahansa.

Asiantuntijoiden ulkoistaminen vuodesta 2004.

Me rakennamme pitkäaikaisia suhteita.

LiteBreezen perusti David Claesson Intiassa vuonna 2004. Monet asiakkaat ja työntekijät ovat olleet kanssamme yli 10 vuotta.

Me välitämme maineestamme. Otamme projektisi vastaan vain, jos olemme varmoja siitä, että pystymme toimittamaan sen onnistuneesti.

Me välitämme pitkäaikaisista suhteista. Emme toimi lyhyen aikavälin voittojen alalla. Pitkäaikaisella menestykselläsi on meille merkitystä.

Säännöllinen valmennus.

Ohjelmistokehittäjän korkea suorituskyky varmistetaan säännöllisellä koulutuksella sekä palkka-arvioinneilla.

Jokainen voi aina kehittyä missä tahansa. Olemme fanaattisia antaessamme toisillemme rehellistä palautetta siitä, mitä voidaan tehdä paremmin.

Vanhemmat projektijohtajamme antavat usein palautetta kehittäjille. Niistä tehdään yhteenveto palkka-arvioinneissa, jotka pidetään kahdesti vuodessa.

Kehittäjämme tietävät aina, mitä heidän on tehtävä lisätäkseen lisäarvoa asiakkaillemme. Lisätietoja valmennusprosessistamme.

100% läpinäkyvyys.

Minimoi hallinto.

Mottomme on olla 100% läpinäkyvä. Tehdyt tunnit ilmoitetaan erittäin yksityiskohtaisesti ja päivittäin. Tiedät tarkalleen, mistä maksat.

Työn eteneminen, aikataulut ja laskut ovat aina erittäin yksityiskohtaisia ja selkeitä. Sinun ei tarvitse koskaan kysyä lisätietoja. Työ laskutetaan tunneittain.

Me molemmat voimme keskittyä tekemään projektistasi menestyksen sen sijaan, että tuhlataan aikaa hallinnollisiin keskusteluihin.

Tehokas viestintä intialaisten projektijohtajien kanssa.

Vältä kalliita paikallisia konsultteja.

Monet ulkoistusyritykset tekevät yhteistyötä maasi paikallisten projektipäälliköiden kanssa. Me keskitymme sen sijaan parhaiden rekrytointiin ja heidän valmentamiseen.

Tämä säästää rahaa. Aikaa säästyy myös välttämällä ylimääräistä konsulttia. Välittäjien tiedon väärinkäsitysten riski vähenee.

Teemme kaikkemme, jotta viestintä Intian projektijohtajien ja asiakkaiden välillä olisi virheetöntä.

Hankesuunnittelu.

Hyvä perusta on kaiken alku.

Ratkaisevia päätöksiä tehdään aloitettaessa kehitysprojektiasi. Millainen perusta antaa käyttäjillesi parhaan kokemuksen pienin kustannuksin?

Projektijohtajillamme on yli 10 vuoden kokemus monimutkaisista projekteista – ota heihin yhteyttä jo tänään aloittaaksesi.

Projektin vetäjät suunnittelevat projektisi niin, että se on skaalautuva, käyttäjäystävällinen, nopea ja turvallinen. Älykäs perusta lisää tulojasi. Lue lisää projektisuunnittelustamme.

Ketterä kehitysmenetelmä.

Loppukäyttäjien tarvitsemat ominaisuudet nopeasti!

Ketterä menetelmä pitää jokaisen kehitysvaiheen (sprintin) lyhyenä. Tavoitteena on toimittaa asteittain ja usein.

Edut ovat, että voit uudelleenarvioida projektia usein ja sovittaa prioriteetit todellisiin liiketoimintatavoitteisiin.

Uudet ominaisuudet otetaan käyttöön nopeasti, mikä parantaa kykyäsi pysyä kilpailun edellä. Lisätietoja ketterästä kehityksestä.

Täydellinen sijainti.

Suuri kyky ja alhaiset kustannukset.

Pääse käsiksi kykyihin Keralasta; yksi Intian kuuluisimmista kehittyneistä, koulutetuista, edistyneimmistä ja rauhanomaisimmista alueista.

Keralalla on alhaisemmat kustannustasot kuin Intian suurimmissa kaupungeissa, kuten Delhi, Mumbai, Chennai ja Bangalore.

Tämä tarkoittaa sinulle parempaa kykyä halvemmalla. On helpompaa palkata omistautunut kehittäjätiimi suurempiin ja kilpailukykyisempiin kaupunkeihin verrattuna.