Usein kysytyt kysymykset

Projektin hallinta

Q: Kuinka aloittaa ulkoistettu ohjelmistokehitysprojekti?

A: Ensimmäisenä, listaa projektin taustat ja projektin vaatimukset isommassa kuvassa. Tässä vaiheessa ei vielä tarvitse olla erityisen detalijtason kuvaus, vaan riittää, kun projektin pääperiaatteet ovat selvät.

Täältä löytyy esimerkki määrittelyistä. Tämän jälkeen käymme läpi videopuhelun avulla tarpeenne ja seuraavassa vaiheessa teemme ehdotuksen mallista, millä voidaan edetä.

Käymme toteutusmallin läpi teidän ja meidän Technical Seniorin kanssa ja päätämme sopivasta tavasta toteuttaa projekti: voitte esimerkiksi valita kiinteän tiimin tai optimoidun aika-materiaali -toteutuksen välillä.

Kummassakin tapauksessa osaavat ohjelmistokehittäjämme toteuttavat teidän korkeatasoisten tarpeiden mukaisen projektin meidän laatuvaatimustemme ja LiteBreezen toimintatavan mukaisesti.

Q: Voinko kommunikoida suomalaisen projektipäällikön kanssa LiteBreezellä?

A: Kyllä, voit halutessasi saada suomalaisen projektipäällikön hoitamaan projektianne LiteBreezellä. Paikallinen projektipäällikkö on hyvä valinta, jos haluatte kommunikoida suomeksi projektinne tarpeista ja päämääristä.

Projektipäällikkömme auttavat projektimääritystenne kanssa ja tekevät korkeatasoisen todennuksen toimitetuksille suomalaisella näkökulmalla.

Intialaisilla projektipäälliköillämme on kuitenkin monen vuoden kokemus työskentelystä pohjoismaalaisissa projekteissa ja usein paikallista projektipäällikköä ei edes tarvita.

Tällöin säästätte kustannuksissa ja keskustelu käydään suoraan projektijohdon kanssa ilman välikäsiä, joka nopeuttaa myös työskentelyä ja projektin viemistä maaliin. Halutessanne toimitamme teille niin suomalaisten kuin intialaisten projektipäälliköidemme profiilit.

Q: Minkälaisia sopimusmalleja tarjoatte? Saammeko teiltä tarjouksen kiinteällä hinnalla?

A: Meillä on tarjota kahta erilaista mallia

  1. Kiinteähintainen sopimus
  2. Tuntihintainen sopimus

Kutsumme kiinteähintaista sopimusta DMH:ksi (Dedicated Minimum Hours -contract). DMH:n edut ovat 

  1. Säästät tuntihinnassa 
  2. Voitte valita teille sopivimman kehittäjän projektillenne
  3. Teillä on selkeä kuukausikustannus ohjelmistokehitykseen

Lue lisää DMH -sopimuksesta 

Tuntihintaisen projektin edut:

  1. Voitte ostaa niin paljon tai vähän tunteja kuin kuukaudessa tarvitsette. Kuitenkin, voitte joutua odottamaan oikean talentin vapautumista muista projekteista, kun ette ole palkanneet kiinteää resurssia käyttöönne
  2. Voitte aloittaa pienellä riskillä ja laittaa projektinne pauselle tarpeen mukaan koska tahansa

Jotta pääsisitte alkuun helposti ja pienellä riskillä, voimme tehdä kiinteähintaisen pilot-projektin (“paid project study”) jotta voitte halutessanne todentaa toimintatapamme, työmme laadun ja raportoinnin. Lue lisää